O nama

Preduzeće za proizvodnju, promet i usluge “Trap.ese doo” već više od 30 godina uspešno posluje u oblasti bezbednosti i zaštite na radu, pružajući celokupan asortiman proizvoda visokog kvaliteta za sigurno i neometano obavljanje svih vrsta delatnosti. 
Radna uniforma koja se proizvodi u okviru naše konfekcije, zadovoljava sve standarde propisane kao neophodne na radnom mestu. Materijal koji se primenjuje za izradu radne uniforme je visoke specifikacije, obezbedjujući otpornost, temperaturnu izolaciju, postojanost boje, dugotrajnost, minimalne deformacije pri pranju, kao mnoge druge odgovarajuće karakteristike. 
Kao kompanija za proizvodnju lične zaštitne uniforme osnovana 1991. godine, možemo se pohvaliti kao prvima te vrste na teritoriji Srbije, te sa ponosom ističemo našu višedecenijsku uspešnu saradnju sa mnogobrojnim klijentima kako iz naše zemlje tako i iz inostranstva. Kvalitet i pouzdanost naših proizvoda su prepoznati i na tržištima Slovenije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije i Ruske Federacije. 
Za jednu od glavnih misija naše kompanije izdvajamo unapređivanje bezbednosti i konfornosti ambijenta u kome radimo i živimo, dok se naša vizija zasniva na održavanju stabilnih i zadovoljavajućih odnosa sa našim zaposlenima i klijentima, baziranim na našim prepoznatljivim vrednostima.

Šta naši klijenti kažu o nama

Sve preporuke!

Uroš Kovačević

Google Reviews

Super ekipa, odlicni profesionalci. Radujem se ponovnoj saradnji!

Jovan Redzić

Google Reviews

Dugogodišnje iskustvo i odlična saradnja. Ispoštovan svaki dogovor. Preporuk

Duško Mitrović

Google Reviews